Kleurgevoel-Margo Ruiter

Margo Ruiter is Healing Life designer, Auteur van het boek ‘In je kracht door kleur’, Ontwikkelaar van het ‘In je kracht door kleur’-systeem en van Zuci Infusions Chakrathee.

Wat doet ze?
Ik geef dagtrainingen en meerdaagse trainingen die allemaal tot doel hebben in je eigen kracht te komen, allemaal met het kleursysteem als uitgangspunt en leidraad.
Ik stimuleer authenticiteit, onafhankelijkheid en het maken van de beste keus voor jouw situatie op dit moment.
In het najaar start ik een jaaropleiding bestaande uit vier weekenden en online begeleiding.

Over haar praktijk
In mijn praktijk ondersteun ik iedereen die de verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn eigen leven. Mensen die nieuwsgierig zijn en de moed hebben andere perspectieven te ontdekken. De grootste creatie van je leven ben jezelf. Het design van je eigen leven kan je alleen maar verbeteren, door je open te stellen om de diepte in te gaan.

Over de Chakra theeen die ze ontwikkelde
In 2010 ontwikkelde ik Zuci-Infusions chakrathee. Deze zeven totaal verschillende mélanges werken op een diep energetische laag in je systeem. Ze ondersteunen je pad op een alledaagse manier. Afgelopen maart kwam er een nieuwe méĺange bij: de Terra thee, een mélange voor diepe gronding. Deze theeën kun je proeven op de Open Dag

Over haar boek: In je Kracht door Kleur
In 2016 schreef ik het boek “In je kracht door kleur” een nieuw kleursysteem voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit systeem is de vrucht van mijn jarenlange onderzoek naar hoe haar welbevinden vergroot kon worden op alle vlakken in mijn leven. Door te werken met kleur kon ik mijn intuïtie versterken en inzichten vergaren over de reden achter mijn ongewenste creaties. Hierdoor lukte het mij te helen van fysieke, emotionele en spirituele blokkades. Dit boek kun je ook inzien en bestellen op de Open Dag

Geplande activiteiten bij Centrum Pacha Mama
17 tot 21 juli a.s. Zomercursus: Terra dimensie, een intensive voor diepe gronding en het maken van een krachtige zielsverbinding.
ZIe  www.kleurgevoel.nl/verdiepingsmodule/ voor meer info.

Open Dag Workshop:  Wat als de regenboog wortels had?

De kleuren van de regenboog zijn magisch en helend en voor velen bekend. Kleuren van materie zijn dat ook, al is het wellicht niet het eerste waar je aan denkt als je het over kleurenheling hebt. De korte workshop gaat over het pad wat ik heb bewandeld, het ‘In je kracht door kleur’-systeem wat ik vervolgens ontwikkeld heb en maken we verbinding met de aardekleuren in jezelf die je helpen met het ontwikkelen van diepe gronding en een krachtige zielsverbinding.
Je bent van harte welkom bij mijn workshop/presentatie, 30 juni a.s. op de Open Dag

Margo Ruiter
www.kleurgevoel.nl
www.zuci-infusions.nl