Ademworkshop-Ali Spiekhout

Energiek & Ontspannen
Ademworkshop
(voor vrouwen en mannen)

Energiek en ontspannen met behulp van je adem?
Zonder adem kan je niet leven en beperkt ademhalen heeft invloed op je gezondheid en gevoel van welzijn. Door de eeuwen heen wordt de adem gebruikt om je te helen zowel geestelijk als lichamelijk. Er zijn verschillende ademmethoden ontwikkeld die je helpen om te ontspannen en meer energie te krijgen. Wat jij zelf kunt doen om je te ontspannen en meer energie te krijgen leer je in deze workshop. De oefeningen zijn o.a. afkomstig uit de Yoga, van Wim Hof en de hartcoherentie.

We gaan kijken naar je ademhaling en doen oefeningen. Hoe werkt je ademhaling, wat is gezond, wat zijn de gevolgen van een ontregelde ademhaling en hoe kan je dat veranderen. Wat geeft jou energie en wat kost energie. Welke ademoefeningen zijn effectief en kun je thuis toepassen.

-Je leert je ademhaling reguleren
-Je leert hoe jij door adem je energieniveau kan verhogen
-Je leert hoe jij je kan ontspannen door je adem te reguleren

Voor wie? Voor iedereen die geïnteresseerd is in de adem en wil ontdekken wat jij zelf kunt doen om  energiek en ontspannen te zijn.(mannen zijn van harte welkom.)

Locatie: Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, Lekkum (bij  Leeuwarden).
Kosten: € 35
Aanmelden: via de website AuthentiekVrouwZijn.nl of via E-mail  naar: ali@authentiekvrouwzijn.nl .

Kortingsactie:
De eerste 3 aanmeldingen die betaald hebben krijgen voorafgaand  aan de workshop een gratis ademanalyse. Een ademanalyse brengt jouw adempatroon in kaart. En jouw adempatroon is een afspiegeling van jouw bewuste en onbewuste gedragspatronen.

Wat is een ademanalyse
Een ademanalyse geeft inzicht op jouw manier van ademen en hoe je in het leven staat. Iedereen heeft zo gedurende het leven een eigen unieke manier van ademen ontwikkelt. De ademanalyse duurt ongeveer een kwartier. In dat kwartier ga ik naar je ademhaling kijken en geef je informatie over hoe je ademt, wat dat over hoe jij in het leven staat zegt en wat je kunt doen om je ademhaling uit te breiden waardoor je vollediger gaat ademen. Dit heeft een positief effect op je gezondheid en vitaliteit en het omgaan en verwerken van je gedachten en emoties.

zie ook:
Art of Feminine Presence

Hartelijke groet,

Ali Spiekhout (Gecertificeerd ademcoach)
Tel: 06-28664596
E: ali@authentiekvrouwzijn.nl
www.authentiekvrouwzijn.nl