Agenda

 • vr
  23
  mrt
  2018

  lezing seksualiteit en energie, Taotrainer Reinoud Eleveld

  20.00-22.30
  In deze vrijdagavondlezing vertelt Reinoud Eleveld, Taotrainer, over de seksuele kung-fu. Over de link tussen energie en seksualiteit en hoe vrouwen en mannen hun seksualiteit kunnen trainen. Seks is niet afgelopen na het krijgen van kinderen, maar staat tot je beschikking om je een leven lang gezond en vitaal te houden. Je hoort Taoïstische, duizenden jaren oude inzichten die hier in het westen totaal onbekend zijn. Er is een manier om je eigen onuitputtelijke krachtbron te beheren en je seksualiteit weer te laten stromen. Je hoort er alles over op deze geweldige bijeenkomst. Alles in het nette, de kleding blijft aan!
  De avond is toegankelijk voor vrouwen en mannen.

  Reinoud Eleveld is Senior Tao Instructeur en een bevlogen spreker. Samen met Anita Groeneveld, Vallei-coach bij Levenslust, vertelt hij over zijn fascinatie voor de Taoïstische levensvisie op vitaal oud(er) worden en wat het trainen van seksuele energie hier mee te maken heeft. Het eerste deel van de lezing is voor mannen en vrouwen. Het tweede deel van de avond zal Anita Groeneveld vrouwen vertellen over het trainen van vrouwelijke seksualiteit en vitaliteit. De mannen gaan kort in gesprek met Reinoud Eleveld in de zaal ernaast. Het einde van de avond sluiten we af met elkaar.

  Deze lezing in de Vellei-tour van Reinoud Eleveld wordt georganiseerd door Anita Groeneveld, Levenslust-coach bij Centrum Pacha Mama in Lekkum (bij Leeuwarden).
  Zij geeft o.a. ook de cursus: De Energieke Vrouw en is collega van Reinoud in haar missie over seksuele energie en vallei-orgasme

   

   
  Door: Reinoud Eleveld
  Organisatie: Anita Groeneveld - Levenslust
  Kosten: € 15
  tickets kun je boeken via deze link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/vallei-tour

Meld je HIER aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten van Centrum Pacha Mama.