Agenda

 • do
  03
  mei
  2018
  vr
  04
  mei
  2018

  Nordic Shamanism-Privésessies

  op afspraak

  Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet  Christer je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt voornamelijk op de emoties, maar hiermee ook oude karma, zowel van dit leven, vorige levens als familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken. Ook ziektes komen vaak voort uit emotionele disbalans en worden ook direct of indirect meegenomen in zijn helingen. Als een soort stofzuiger weet hij je oude emoties en pijn over te nemen, dit is zijn grote kracht.
  De sessies zullen zittend beginnen waarbij u vragen kunt stellen en aan kunt geven welke werkgebieden voor u belangrijk zijn. De energie zal door middel van Christer versterkt worden en oude pijnen en karma zullen gevoeld en afgestroomd worden. Na verloop van tijd mag u op de behandeltafel gaan liggen en daar wordt de heling voortgezet.
  Christer geeft mede tips en trucs om thuis mee te werken. Het lichaam zal na de heling zijn balans weer moeten vinden en het een en ander zal in het verloop nog opkomen. U zult hierna meer vanuit u kern kunnen leven....
  Lees meer...

  Door: Christer Viklund-Nordic Shamanism
  Contactpersoon: Toni Bruinen
  Data: 3 en 4 mei bij Centrum Pacha Mama
  Kosten per sessie/uur: € 100
  Info en Aanmelden via E: tbruinen@gmail.com of T: 06-55855568

Meld je HIER aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten van Centrum Pacha Mama.