Agenda

 • do
  04
  okt
  2018

  Dierendag special: Van Over De Regenboog Brug

  9.30-12.30

  Op deze Dierendag een bijzonder Samen Zijn waarin overleden dieren die veel voor ons hebben betekend, de hoofdrol spelen.
  DIERENDAG SPECIAL - ‘Van over de RegenboogBrug’ -

  Lief en leed delen we met onze huisdieren en voor velen zijn zij een volwaardig lid van de familie. Ze kruipen in ons hart om nooit meer weg te gaan. Als de tijd van afscheid nemen is gekomen, wordt vaak pijnlijk duidelijk wat een enorme leegte zij achterlaten…
  Maar wat maakte jouw hond, kat, konijn of paard nu zo speciaal? Hoe is hij of zij bij jou terecht gekomen en wat zijn jouw mooiste herinneringen als je aan hem of haar terugdenkt?
  We delen verhalen over onze geliefde viervoeters om hun leven nog eens te vieren, maar er is ook ruimte om te praten over het proces van rouw en hoe je omgaat met het gemis. Verder staan we stil bij de reden waarom deze dieren in ons leven zijn gekomen en wat zij ons hebben gebracht en geleerd. Was het toeval of heeft het zo moeten zijn? We onderzoeken de vraag of hun licht nog altijd schijnt en in hoeverre zij (bewust of onbewust) voortleven via ons. Je kunt weleens verrast worden door wat je ontdekt… 
  Spreekt het thema je aan en wil je jouw geliefde dierenvriend graag nog een keer in het zonnetje zetten? Zorg dan dat je erbij bent op 4 oktober!

  Door:           Sandra Dolk – Paraveterinair, Bach Bloesem- en Aromatherapeut voor Dieren & Dierentolk
  Datum:         4 oktober van 9.30 – 12.30 (inloop vanaf 9.00 uur)
  Locatie:        Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, Lekkum (bij Leeuwarden)
  Kosten:         € 44,50
  Aanmelden:   info@sandradolk.nl of via De KnuffelKamer op Facebook https://www.facebook.com/VitaleHond.Knuffelkamer/

Meld je HIER aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten van Centrum Pacha Mama.