Vrouwenkracht – Ali Spiekhout

Workshops ‘Art of Feminine Presence’ (Vrouwenkracht) o.l.v. Ali Spiekhout – Authentiek Vrouw Zijn

Wat is het vrouwelijke kracht?
Iedere vrouw heeft een vrouwelijke essentie. Het is een energetische, krachtige en magnetische kwaliteit. Wanneer een vrouw in contact staat met haar vrouwelijke essentie is ze authentiek en beweegt ze zich ontspannen en open door het leven. Ze weet wat ze wil en nodig heeft en durft zich te laten zien.  Ze voelt zich  vredig, zacht en krachtig. Ze belichaamt haar sensualiteit en seksualiteit zonder deze te projecteren of zich ermee te identificeren. Een vrouw in haar vrouwelijke essentie is gegrond, sensueel, aantrekkelijk en stralend.

Wat is aanwezigheid?
Er zijn vrouwen die een ruimte binnen lopen en opgemerkt worden zonder dat ze wat hoeven doen. Ze stralen een zekerheid uit die aantrekkelijk is en die vertrouwen opwekt. Andere vrouwen worden helemaal over het hoofd gezien en hun aanwezigheid wordt naderhand ook niet herinnerd. Een vrouw die in haar lichaam is en echt aanwezig straalt, wekt vertrouwen en trekt de aandacht.

Als gevolg van de drukte van alledag; de zorg voor mensen rondom en carrière zijn veel vrouwen afgesneden van hun vrouwelijke essentie en persoonlijke aanwezigheid.  Dit heeft een grote invloed op het gevoel van welbevinden. Het beïnvloed de gezondheid, het vinden van vervulling in het werk, de creativiteit en het aantrekken en behouden van een passievolle liefdesrelatie.

Krachtig en vrouwelijk
In de workshops krijg je handvaten aangereikt waardoor jij je vrouwelijke  kracht  kunt activeren en je energetische en fysieke aanwezigheid vergroot.

Het gevolg is dat jij:

  • je ontspannen en zeker voelt
  • je comfortabel voelt met je sensualiteit en het ontvangen van positieve aandacht
  • meer passie in je leven gaat ervaren
  • gemakkelijk je grenzen aangeeft
  • jezelf durft laten zien en horen
  • gaat stralen en je bewust van je aantrekkingskracht wordt


Info en Aanmelden via E: ali@authentiekvrouwzijn.nl
www.authentiekvrouwzijn.nl
Serie van 7  workshops: deze serie start in september Kosten:  € 225