Vrouwelijke kracht – Ali Spiekhout

Activeer jouw vrouwelijke kracht en daarmee jouw gevoel van innerlijke rust en plezier.

In deze workshop kom je in contact  met jouw authentieke vrouwelijke kracht en vergroot je deze. Jouw vrouwelijke kracht is een liefdevolle, sensuele, creatieve, verbonden en aantrekkende energie. Deze energie staat tot je beschikking maar raakt door onze drukke levens, de zorg voor anderen en de carrière vaak ondergesneeuwd. Daarnaast zijn we geneigd onze mannelijke energie in te zetten  om iets te bereiken. Zo hebben we dat geleerd. Immers in onze maatschappij wordt vooral de mannelijke energie, die doelgericht, logisch en actief is,  gewaardeerd. Maar wanneer we onze vrouwelijke kracht niet gebruiken raken we uitgeblust en verharden we. We beginnen te leven vanuit ons hoofd i.p.v. te putten uit onze innerlijke wijsheid. Hoogste tijd dus om in onze vrouwelijke kracht te stappen en deze energie te activeren. Wanneer je dat doet zul je merken dat jij je open, sensueel en levendig voelt. Daarnaast

-ervaar je innerlijke rust en kom je in je lijf

-vergroot jij jouw aantrekkingskracht

-kun je moeiteloos grenzen aangeven

-ga je stralen en wordt je gehoord en gezien

-krijg je toegang tot je innerlijke wijsheid

De workshop is gebaseerd op de methode Art of Feminine Presence. De structuur en oefeningen zijn afkomstig uit tantric dance of the sacred feminine e.a. spirituele leringen. Je zult merken dat door deel te nemen aan de energetische, fysieke en mentale oefeningen jij je opener, zekerder en sensueler gaat voelen. Ook hoor ik vaak dat relaties hierdoor ten goede veranderen. Jouw aantrekkingskracht vergroot. Je krijgt in de workshop een aantal praktische handvaten die je kunt inzetten op de momenten dat je het nodig hebt. Ook zul je de kracht van zusterschap ervaren. Het samen zijn, de herkenning en waardering geven jou een stevige basis geeft om je vrouwelijke kracht ook te laten zien en horen in de buitenwereld.

De workshop Vrouwelijke kracht bestaat uit twee delen.

Allereerst de introductieworkshop op 9 januari. In deze workshop maak je kennis met je vrouwelijke kracht en krijg je alvast een handvat aangereikt om je vrouwelijke energie te activeren. Na deze workshop heb je de keuze of je mee wilt doen aan het vervolg. Deze workshop is van 19.30 -21.45 uur,  kost 35 euro en is in centrum Pacha Mama

23 januari, twee weken later gaat het vervolg van start. Leven en werken vanuit je vrouwelijke kracht. Dit is een serie van 7 workshops die om de twee weken op de dinsdagavond plaats vindt van 19.30 – 21.45 uur. Deze serie kost 235 euro.

Aanmelden voor de introductieworkshop kan tot 5 januari via de email of website. Wil je meer informatie kijk op de website of neem contact op.

Ali Spiekhout – Authentiek Vrouw Zijn
E: ali@authentiekvrouwzijn.nl
www.authentiekvrouwzijn.nl