Enneagram Ontcijferd-Jopie Willekes

Het Enneagram, een feest van herkenning’

Data lezingen en workshop Enneagram bij Centrum Pacha Mama 2018
-13 september en 6 december: Lezing Enneagram
-4 oktober en 1 november: Workshop Enneagram

* Interactieve lezingen over het Enneagram bij Centrum Pacha Mama
Tijdens een interactieve lezing laat Jopie Willekes van Ontcijferd, je op een enthousiaste en ontspannen wijze kennismaken met het model en alle Enneatypen. Ze geeft onder andere antwoorden op wat je kunt doen met de kennis van je Enneatype en die van de andere typen.

Wat is een Enneagram?
Het Enneagram bestaat uit negen basistypen van ons gedrag. Ieder mens herkent alle negen typen meestal wel in zijn/haar eigen leven, maar bij iedereen is er één dominant. Dit dominante type verklaart waarom wij ons op een bepaalde manier gedragen en ook waarom wij een bepaalde kijk op de wereld hebben.

Wat kun je over jezelf ontdekken middels het Enneagram?
Wanneer je met het Enneagram jezelf ontdekt, wordt het je duidelijk wat je drijfveren zijn en waarom je doet zoals je doet. Het is een flexibel model dat inzicht, structuur en richting geeft. Inzicht in het Enneagram kan je ook helpen om jezelf en anderen beter te begrijpen, te accepteren en gedrag te veranderen. Een eye-opener voor iedereen!

Voor wie?
Boeiend voor jezelf, partner, familie, vrienden, bekenden, clubs, collega’s, teams, docenten, leerlingen, personeels- introductie- teamdagen etc. Wil je meer weten kijk dan op www.Ontcijferd.nl

Door: Jopie Willekes – Ontcijferd
Wanneer: 13 september en 6 december vanaf 19.30u
Locatie: Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, Lekkum
Kosten lezing: € 10
Aanmelden via E: info@ontcijferd.nl of gsm 0624753352
Minimaal aantal deelnemers is 5

* Workshop Enneagram & Kernkwaliteiten
Na deze kennismaking kun je verschillende workshops volgen die iedere 1e donderdagavond van de maand gepland zullen worden. De eerste die gepland staat is:

“Het Enneagram en kernkwaliteiten”

In deze workshop wordt het Enneagram en alle typen toegelicht. We gaan aan de slag met je type te ontdekken en met de verschillende aspecten van het begrip kernkwaliteit van alle Enneatypen. Volgens het kernkwadrant van Ofman hebben we naast een kernkwaliteit ook te maken met de aspecten valkuil, uitdaging en allergie. Dit vinden we terug in het Enneagram. Bovendien kun je uit jouw kernkwaliteiten afleiden waar je conflicten met anderen kunt verwachten.

Wanneer:  4 oktober en 1 november
Locatie: Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, Lekkum
Kosten: € 20
Aanmelden via E: info@ontcijferd.nl of gsm 06-2475335
Minimaal aantal deelnemers is 5