Healing Circle & Temazkal Zweethut

Bert Gunn en Yvonne-Kiowa de Booij bieden healing circles en temazkal zweethutten aan, waarin je kunt helen en uitzuiveren wat je niet langer dient en jezelf kunt openen voor wat je wenst en waar je naar verlangt.

Zij scheppen een veilige, heilige ruimte waarin healing kan plaatsvinden op een zachte, maar wel diepgaande manier. Het helpt om een nieuwe start te maken verbonden met de bron van al het leven en jouw eigen innerlijke bron, die plek in jezelf waar je heel bent en geliefd, zodat je kunt zijn wie je werkelijk bent. Je eigen intentie, gevoeld in je hart wijst je de weg. Luister ook naar je hart, terwijl je deze uitnodiging leest. Wordt er iets in jezelf aangeraakt?

Bert en Yvonne werken met diverse middelen, zoals een talking circle, zweethut en andere ceremonies, samen met dolphin energy healingwerk, lichaamswerk, zoals yoga en hartfocus, meditatie en klankhealing.
Het leven verloopt in cirkels, van kind tot jongere en van volwassenen tot oudere. Grootmoeder Yvonne and Grootvader Bert delen hun wijsheid en levenservaring, samen met hun healing kwaliteiten. Hun liefde voor elkaar heeft hen samengebracht en zij blijken elkaar in dit werk bijzonder goed aan te vullen.
Kom en geniet van dit bad van liefde voor jezelf.

The Temazkal sweat ceremony has been conducted in Mexico (and many other communities in the Americas under different names) for centuries.
It is a ceremony of cleansing and purification.
We enter a small hut normally made of tree branches covered with blankets so it is completely dark inside.
Then hot stones are brought in, and blessed and welcomed with special incense, and water is poured to create hot steam. Inside the warm bath of steam, we sing and pray.
Our bodies, minds and spirits are cleansed and healed.
The Temazkal is not meant to harm and one is allowed to leave when necessary.
The ceremony is conducted in four rounds and the door is opened between each round to let fresh cool air inside.

Men wear a modest bathing suit and women a dress or skirt and top.
We want all to feel comfortable and not distracted.

After, we usually share a small feast, and give thanks to our Creator for all the blessings we have in our lives.
It is a beautiful and touching ceremony.
Bert will be pouring the water and conduction the ceremony.
Yvonne de Booij will share as well with her beautiful healing energy and music before the lodge and help create a healing atmosphere for us all.

We do not charge a set fee for ceremonies, but ask for donations as we have to pay our venue for the lodge, stones, wood, etc, and would appreciate donations towards travel expenses (air flight, etc.) a donation of 50. would be much appreciated, more if you can, less if you cannot.
We want you to come for this healing ceremony.

Wie zijn wij?

Yvonne Kiowa de Booij
Altijd wanneer ik kan bijdragen aan het scheppen van een veilige ruimte, waarin mensen helemaal zichzelf kunnen zijn en waarin healing en ontwikkeling kunnen ontstaan, voel ik mij op mijn plek.
Vele jaren heb ik met kinderen gewerkt, als leraar, coach en docent kinderyoga, waar ik heb geleerd hoe belangrijk het is aanwezig te zijn in het moment, met volledige aandacht en vanuit onvoorwaardelijke liefde.
Dolfijnen hebben mijn hart verder geopend op de DolphinHeartSchool en door met hen te zwemmen in het wild. Zij blijven mij begeleiden in spirit als onuitputtelijke bron van liefde en vreugde.
Yoga en meer specifiek de yinyoga heeft mij een diepe verbinding met mijzelf gebracht, steeds weer terugkerend naar een natuurlijke staat van zijn.
Het werd mijn wens mensen in een stiltecentrum te ontvangen, zodat ook zij deze staat van zijn en heling kunnen ervaren.
Zo ben ik yogalessen gaan geven, ondersteund door klankhealing.

Als klein kind leerde ik fluit spelen, maar als volwassene vond ik in de indiaanse fluiten mijn zieleninstrument. Veel heb ik mogen leren in ceremonies en lessen vanuit diverse tradities van de natuurvolken.
Daarbij kwam na enige jaren de keltische harp als instrument, voor mij een contact met de engelenwereld. Intuitief bespeel ik dit instrument tijdens een yogales, of klank-healing sessie. Het is een helend en therapeutisch instrument, gelukkig een kleiner draagbaar formaat, waardoor ik overal kan spelen en er ook mee kan reizen. Een magisch instrument, wat je terug brengt naar jouw diepere zelf, daar waar jij een bent met je eigen bron.
Daarnaast brengt de oceandrum de verbinding met de zee en klankschalen hun eigen vibratie.

Alles is energie, alles is trilling. Een positieve trilling brengt heling, daar waar nodig. Zo speel ik in tijdens lessen en workshops op dat wat Is en daar waar ieder mens heel is. Ruimte bieden om onze oorspronkelijke kracht en talenten te (her)vinden, te helen en te ontdekken is mijn passie.

Bert Gunn
Bert is een schrijver, leider van ceremonies, sociaal werker en klusjesman, die 22 jaar reisde met de Tolteeks Mexicaanse stamoudste Tlakaelel uit Teotihuacan in Mexico. Hij organiseerde, vertaalde en ondersteunde hem tot zijn overgang in juli 2012.

Bert is bestuurslid van de World Council Wisdom Gatherings en van de Church of the Earth, Tecutli of Kalpulli Chaplin en Zihuakoatl of In Kaltonal International en Chief van de Tonal Mitotianilitzli Teotihuacan.

Bert is getraind en gemachtigd door Tlakaelel en andere Stamoudsten om verscheidene traditionele ceremonies te leiden en hun leer door te geven. Zo begeleidt en leidt hij o.a. de Four Colors Ceremony al ruim 20 jaar over de hele wereld en de jaarlijkse Tonal Mitotianilitzli Sun Dance in Mexico, waar hij beschouwd wordt als een van de Chiefs en leidt hij Heilige Pijp Ceremonies en Temazkal (zweethutten).

Bert is de mannelijke dansleider van de Dance To Heal The Earth, ontstaan vanuit een visioen van Grandmother Robin Youngblood en geleid in diverse landen in de wereld. Hij is ook beschikbaar voor individuele healing sessies.

“Ik probeer een heel aardse (her)verbinding met ons zelf te bieden en een spirituele verbinding met het universum, door delen, ceremonie en door ons zelf te zien als een geintegreerd onderdeel van de hele schepping. De universele liefde is de grootste helende kracht in ons universum. Mijn werk is meer universeel dan verbonden aan een specifieke traditie, ook al gebruik ik meestal ten eerste de oorspronkelijke tradities vanuit Amerika.”

Locatie: Centrum Pacha Mama: Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum (Friesland).
Info en Aanmelden: bij Yvonne via info@dolphinsunrise.nl