Healingpraktijk Celesta

Voel de liefde en de kracht van een healing. Gun jezelf de aandacht en liefde voor je lichaam met de aromatouch. Als je voor een keuze staat, wat zou je dan echt willen doen? Waarom doe je wat je doet?  Als je wilt veranderen (transformeren) en je daarvoor open staat, is alles mogelijk.

Hallo, ik ben Celesta Braaksma. Bij mij kun je terecht voor Shamballa-healing, Aromatouch, Reading, Transformatiecoaching en Tweelingzielen.

Het is mijn missie om met mijn ervaring en wijsheid mensen te begeleiden op hun levenspad in liefde en licht. Ik laat je ontdekken wie je bent en het gevoel dat je weer thuiskomt in jezelf. Je vindt de zelfliefde en innerlijke kracht terug. Dit is een herkenbaar stuk binnen narcisme en tweelingzielen. Hoe blijf ik bij mezelf? Als coach laat ik je vanuit een ander perspectief kijken. Dat kan zorgen voor nieuwe inzichten. Het zal je inspireren en motiveren. De bedoeling van zelfrealisatie is dat je bewust wordt van je eigen creërend vermogen. Jij hebt leiding over je eigen leven. Elke dag kun je opnieuw beginnen.

Vaak na een reading blijven er vragen komen en soms spelen er nog blokkades in het lichaam die zorg nodig hebben. Het is dan nog niet klaar. Een healing of aromatouch kan net het stukje extra geven waardoor je tevreden en verlichtend naar huis kunt gaan. Zeker in het drukke leven dat een aantal onder ons leiden geeft het iets meer rust. Alleen al voor de ontspanning is het heerlijk. Ervaar de werking van de essentiële olie na een Aromatouch behandeling. Je zult versteld staan van de positieve werking hiervan op lichamelijk en emotioneel gebied.

Je kunt bij mij kiezen uit een aantal verschillende behandelingen.

Shamballa Multidimensional Healing is een alternatieve geneeswijze en geschikt voor iedereen. Tijdens de healing kun je warmte, koude of tintelingsensaties ervaren. De Shamballa energie doet zijn werk op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Ook als je het niet bewust ervaart. De liefdevolle energie gaat naar de plek in je lichaam waar jij het nodig hebt en zorgt voor een stuk verlichting, verbetering en soms zelfs genezing. Vaak zijn meerdere sessies nodig om de harmonie en balans in jezelf terug te vinden. De energie werkt ook na de behandeling door. Je voelt vanzelf wanneer je weer toe bent aan een nieuwe behandeling.

Aromatouch is een zachte aanrakingstechniek. Het is geen massage, maar een touch waarmee de olie via de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten wordt verspreid op de rug tot aan de voeten. Hiermee wordt het sympatische en parasympatische zenuwstelsel in evenwicht gebracht en wordt het zelfhelend vermogen versterkt. De olie geeft daar ondersteuning waar het nodig is. Het zorg voor rust, ontspanning en emotionele balans.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de behandeling krijg je 8 verschillende oliën op je lichaam die helpen bij stress vermindering, immuunversterking, ontstekingsremmend, spierontspannend en homeostase (herstellen van evenwicht in het lichaam).
Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van doTerra zul je tijdens en na de behandeling merken dat het werkt voor lichaam en geest. Ook kan het een tijdje doorwerken in de emotielagen. De olie helpt het lichaam weer in balans te brengen. Denk aan ondersteuning bij (chronische) ziektes, beter kunnen slapen, omgaan met stress en angst, verbeterde concentratie, verbeterd immuunsysteem, meer harmonie en welzijn voor jezelf en je gezin.

Heb je klachten?
Heb je last van stress, depressieve klachten, burnout, chronische en/of pijnklachten, reuma/fibromyalgie, verminderde weerstand of vermoeidheid Dan raad ik je de aromatouch aan. Je zult je daarna weer als herboren voelen.
Trek bij voorkeur makkelijke kleding aan en zorg dat je na de behandeling geen drukke agenda hebt. Je zult namelijk in een diepe ontspanning terecht komen en het duurt even voordat je weer alert bent. Omdat je hoofd ook behandeld wordt zal het kapsel niet meer in model zitten. Houd hier rekening mee. Gun jezelf een uur lang de aandacht en liefde voor je lichaam. Je voelt zelf wanneer je weer toe bent aan een nieuwe behandeling.

Reading
Het doel van een reading is het krijgen van bewustwording, inzicht en begeleiding. Via je chakra’s lees ik je energie en voel ik je (emotionele) blokkades. Ik voorspel geen toekomst, omdat je uiteindelijk je eigen levensweg bepaalt. Als je achterover leunt kun je geen wonderen verwachten. Hoe concreter je vraag, hoe beter het resultaat. Na een reading kan ik je verder op weg helpen in de vormen van healing of coaching.

Transformatiecoaching
Als je voor een keuze staat, wat zou je dan echt willen? Hoe kom je erachter wat je echt leuk vindt? En welke stappen neem je om je doel te bereiken? Hoe gedreven ben je om dat doel te halen? Het kan hier om zowel privé als zakelijke aangelegenheden gaan. Met mijn spirituele ervaring en NLP-achtergrond kan ik beide combineren om je een stukje op weg helpen. Je leert om meer in je gevoel te gaan staan. Vanuit passie kun je meer bereiken. Iedereen heeft het geboorterecht op geluk, liefde en vrijheid. Ik wil je daar graag bij helpen.

Tweelingzielen en/of narcisme
Door de verhoogde trillingen zullen steeds meer tweelingzielen elkaar vinden. Het ontmoeten gebeurt vaak vlak voor, tijdens of na een soms narcistische relatie of scheiding. Gevoelsmatig gaat er het een en ander veranderen in je systeem en dat roept vragen op. Waarom moet je eerst het donker ervaren? Wat betekent een tweelingziel voor je? Is het verbeelding of is het echt? Waarom voel je je alleen? Uiteindelijk gaat het hierbij om de relatie aan te gaan met jezelf. Je leert om te leven vanuit je hart en het verlangen naar liefde los te laten, want liefde ben jij. Er ligt een weg naar geluk, liefde, vrijheid en onafhankelijkheid. Deze processen heb ik doorleefd. Voor vragen of begeleiding in het (zielen)proces kan ik je begeleiden.

Je kunt een afspraak maken via healingpraktijkcelesta@gmail.com of 06-11204026.
De behandelruimte bij Pacha Mama is beschikbaar op maandag van 09.00 – 18.00 uur of woensdagmiddag van 14.00 – 18.00 uur. Wil je graag op een ander moment een afspraak maken, dan is dat in overleg mogelijk. Mijn uurtarief is 65 euro.