Healingweekend

Healingweekend 8-9 juli 2017, bij Centrum Pacha Mama te Lekkum
Een uniek aanbod van yoga, gezonde voeding, klankhealing, (familie)opstellingen en zweethutceremonie.
Onder begeleiding van Yvonne Kiowa de Booij (Dolphin Sunrise), Bert Gunn (shamanic teacher en ceremonieel leider uit de VS), Matthijs Anthonisse (opstellingen), Celine Muller (gezonde voeding)

In dit Healingweekend geven zij een bedding vanuit diverse tradities en stromingen om jezelf te helen, te zuiveren en tot rust te komen.

  • Yvonne brengt balans in lichaam en geest door meditatie en           yinyoga en samen met Bert geeft zij universal love healing met helende klanken.
  • Matthijs geeft (familie)opstellingen, waarin je de mogelijkheid krijgt ter plekke je vragen en thema’s op te pakken en blokkades te voelen, verwerken en los te laten.
  • Bert deelt de wijsheid van de native american tradities als weg tot heelzijn en transformatie.
  • Celine kookt de lekkerste plantaardige maaltijden zodat je je ook fysiek vitaal, energiek en geaard voelt.

Welkom!

Programma  Healingweekend

zaterdag 8 juli:
9.30 –  aankomst met koffie en thee
10.00 – talkingcircle om te landen met elkaar
11.00 –  meditatie en yinyoga met Yvonne
12.00 – lunch
13.00 – (familie)opstellingen met Matthijs
(met theepauze)
17.30 – afronding
18.30 – diner
19.30 – healingcircle met Bert en Yvonne
21.00 – welterusten

zondag 9 juli:
9.30 – opstart met koffie en thee
10.00 – talkingcircle en start zweethut ceremonie met Bert
11.00 – het vuur aansteken e.a. Voorbereidingen + lichte lunch
16.00 –  afronding met sharingcircle
17.00 – potluck
18.00 –  eindtijd

 Yvonne de Booij
Het eerste deel van mijn werkende leven was ik moeder en leraar voor jonge kinderen. Daarnaast ben ik mij gaan specialiseren in individuele begeleiding van kinderen met een vraag. Kinderyoga en therapeutische kinderyoga en later yinyoga voor volwassenen. Dolfijnen zijn mijn zielemaatjes, kun je zeggen, versterkt na het volgen van de DolphinHeartSchool en het zwemmen met wilde dolfijnen.
Dit alles combineer ik tijdens het healingwerk en mijn yogalessen. De keltische harp en Indiaanse fluiten en andere klankinstrumenten gebruik ik om te verbinden met het hart en om tot je ware zelf te komen. Ook deze klanken zijn helend.

Bert Gunn
Bert Gunn is een schrijver, leider van ceremonies, sociaal werker en klusjesman, die 22 jaar reisde met de Tolteeks Mexicaanse stamoudste Tlakaelel uit Teotihuacan in Mexico. Hij organiseerde, vertaalde en ondersteunde hem tot zijn overgang in juli 2012.
Bert is bestuurslid van de World Council Wisdom Gatherings en van de Church of the Earth, Tecutli of Kalpulli Chaplin en Zihuakoatl of In Kaltonal International en Chief van de Tonal Mitotianilitzli Teotihuacan.
Bert is getraind en gemachtigd door Tlakaelel en andere Stamoudsten om verscheidene traditionele ceremonies te leiden en hun leer door te geven. Hij is ook beschikbaar voor individuele healing sessies.
“Ik probeer een heel aardse her-verbinding met ons zelf te bieden en een spirituele verbinding met het universum, door delen, ceremonie en door ons zelf te zien als een geintegreerd onderdeel van de hele schepping. De universele liefde is de grootste helende kracht in ons universum. Mijn werk is meer universeel dan verbonden aan een specifieke traditie, ook al gebruik ik meestal ten eerste de oorspronkelijke tradities vanuit Amerika.”


Matthijs Anthonise

Mijn wortels liggen gezien mijn christelijke opvoeding en mijn opleidingen theologie en religiewetenschappen in de christelijke traditie. Daarnaast heb ik ook altijd veel gevoel gehad voor de oosterse spiritualiteit. Samen met het verlangen om op het gebied van persoonlijke groei en iets voor andere te kunnen betekenen ben ik in 2005 diverse opleidingen(chakra therapeut, docent spirituele therapie) gaan volgen op de leonardushoeve te Belfeld. Hierna heb ik mij verder verdiept en geschoold in systeemtherapie/ gezinstherapie, beter bekend van familieopstellingen.
Het hierboven genoemde in combinatie met de leersschool van het dagelijkse leven hanteer ik nu als basis in mijn werk met mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei.

Celine Muller
Ik ben gepassioneerd plantaardig kookwonder, met als leidraad ‘voeding als ‘-lekker!- medicijn. Sinds 2014 ben ik orthomoleculair en holistisch voedingscoach. Ook ben ik yogadocente, spiritueel therapeut  en bovenal moeder van twee prachtige kinderen. Ik begeleid graag vrouwen op weg naar balans/gezondheid en geluk.