Inzicht in je ondernemerschap

Ben jij spiritueel ondernemer?
Wij zijn eigenlijk wel benieuwd hoe het met jullie ondernemingen gaat en nodigen jullie van harte uit voor onze inspirerende en praktische bezinningsochtend: ‘inzicht in je ondernemerschap – zicht op je koers’

Wij (Daniëlle Spenner en Gonda Postma​) lopen beide al een tijdje in dit wereldje rond. In ons werk (o.a. businesscoaching, communicatie/presentatie/netwerk-advies en beide óók werkzaam bij Centrum Pacha Mama) zien we menig ‘spiritueel’ ondernemer vaak stilletjes worstelen. Hoe graag ze ook willen en hoe gedreven en geïnspireerd ze ook zijn, soms lukt niet om een workshop vol te krijgen, cliënten te vinden om daarmee voldoende inkomen te verdienen om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien, terwijl dat wel hun wens is.
Herken je dat? Je bent echt de enige niet!

Hoe zit dat met jou?
-Ben jij een echte ondernemer of ben je eerlijk gezegd (zoals menig spiritueel ondernemer) meer een ‘hobbyist’?
-kun je een fijne boterham te verdienen met dat wat jouw passie is, wat jij te bieden hebt of dat wat jou aan het hart gaat of wil dat nog steeds maar niet lukken?

Heb jij dat nou ook?
Heb je er behoefte aan om daar nu toch maar eens samen naar te kijken?
Voel je ervoor om met ons beter inzicht te krijgen in jouw ondernemerschap en meer zicht op jouw koers?
Zullen we er dan samen toch maar eens induiken?

‘Toevallig’ zijn wij in de buurt en graag bereid je te inspireren en handvatten aan te reiken omdat we ook jou een goeie onderneming en een fijne boterham gunnen.

Van harte nodigen we je daarom uit voor onze workshop / bewust ondernemerscafé woensdag 17 januari a.s. van 10.00-12.30 bij Centrum Pacha Mama te Lekkum.

Door: Daniëlle Spenner-Kernkracht en Gonda Postma-d’Raadgever
Jouw investering: € 25
Aanmelden graag via E: info@centrumpachamama.nl.
Geef je ook even door of je een website hebt en zo ja je www?