Loving Me-Rosa Rosability

Introductie workshop LOVING ME
in contact met je hart
In deze (vrouwen)workshop wordt je uitgenodigd om opnieuw contact te maken met jezelf. Met je eigenwaarde en je binnenwereld. Dit doen we door middel van oefeningen waarbij je dichter bij je gevoel en je hartsverlangen kan komen.
In een veilige sfeer en rustige omgeving wordt je uitgenodigd om je te openen voor dat wat er op dit moment binnen in jou leeft.
Daarnaast zal er informatie gegeven worden over de themadagen die komend seizoen worden gegeven bij Centrum Pacha Mama.

LOVING ME-Vrouwenworkshops
Deze workshop wordt in het komend seizoen bij Centrum Pacha Mama aangeboden in 4  thema(zon)dagen
Je kunt je per themadag inschrijven of in één keer voor de hele cyclus van 4 zondagen.

Tijdens de themadagen LOVING ME gaan we in op thema’s als dromen onderzoeken en verwezenlijken, toelaten en loslaten van oude pijn, het mannelijke en vrouwelijke aspect in onszelf en body, mind en soul in balans.
Door deze themadagen LOVING ME kun je groeien naar een mens met meer zelfliefde en geluk.

Data themaworkshops LOVING ME bij Centrum Pacha Mama:
28 oktober 2018
25 november 2018
27 januari 2019
24 februari 2019

Rosa Rosability
E: Info@rosability.club
T: 06-47088522

Mijn naam is Rosa en ik ben 38 jaar oud. Ik woon in Groningen samen met mijn hond en kat. Ik ben graag in de natuur, ik hou van dansen en zingen. Vooral het zingen vanuit mijn hart opent allerlei deuren in mii zelf. Daar kan ik echt van genieten. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te ontmoeten en te luisteren naar levensverhalen. Uiteindelijk heb ik hier mijn beroep van gemaakt door coaching, healing, cursussen en trainingen te geven. Daarbij ben ik er op gericht om een ieder uit te nodigen zichzelf te zijn.
Vanuit mijn Praktijk Rosability biedt ik individuele consulten aan en diverse andere activiteiten.
 Alle activiteiten die ik geef zijn gebaseerd op het vergroten van bewustzijn en leven met aandacht en liefde. Wil je meer weten kijk op www.rosability.club.