Luisterend & Helend Zingen – Carina Eckes

De weg van de stem
Ook in het seizoen 2017-2018 is er een tweewekelijks programma met totaal 18 dinsdagavonden gevuld met Zang, Dans, Beweging en Meditatie.
Het betreft hier een jaargroep Luisterend en Helend Zingen (vaste activiteit).

Start jaargroep: 10 oktober 2017
Tijd:
19.30 – 22.00 uur
Plaats: Centrum Pacha Mama in Lekkum
Kosten: € 260.-
Vervolgdata: 24-10; 7-11; 21-11; 5-12; 19-12; 16-1; 30-1; 13-2; 27-2; 13-3; 27-3; 10-4; 24-4; 8-5; 22-5; 5-6; 19-6

Stemdag: 28 april 2018 bij Centrum Pacha Mama
Tijd: 11.00-16.00u
Een dag heerlijk zingen. Wij zingen liederen en mantra’s, maar verkennen ook spelenderwijs de wereld van klank en stilte in vrije improvisaties. Zingend breng je je levensenergie heel natuurlijk in stroming. Zingen is de eerste moedertaal van de mens en bereikt daarmee gevoelslagen voorbij het woord.
Er is zo veel muziek in ieder van ons, die zich bevrijdend tot uitdrukking wil brengen, gelijk een rivier, die in de lente ontdooit én  – begint te zingen. Iedereen kan mee doen, die graag zingt, die nieuwe ervaringen op wil doen of gewoon wil herbronnen in de klank. Ook zacht geleide bewegingsvormen en meditatie in verbinding met klank verfijnen innerlijke heling en herordening.

Klank is directe ervaring van Zijn. Zingen is overgave aan het moment.
Deze jaarcyclus is een speelse ontdekkingsreis in de kracht van je stem, helend zingen als kunstzinnige innerlijke vorming en verbinding met je bron. Wij verkennen luisterend de oneindige wereld van “klank en stilte” in adem- en klankspelen, liederen en mantra’s, stemimprovisaties, Sintala Qi Gong, meridiaan-zingen, circlesinging, klankmeditatie.

Voel je welkom als het avontuur van je eigen stem, de zanger in je je roept, ook als je denkt niet te kunnen zingen, maar de wens hebt, dat je stem vrijer wordt.

Aanmelden kan bij Carina via onderstaand mailadres en telefoonnummer

Zoals een zwerm vogels door de luchten vliegt, zo vliegen ook wij – zij aan zij.
©Carina Eckes

Carina Eckes (Muziek –en Transformatietherapeute) werkt al 30 jaar lang in en vanuit haar “Praktijk voor Zelfgenezing” (opleiding, cursussen, individuele begeleiding) met de helende kracht van de stem, zowel in het geven van individuele begeleiding, alsook groepen en opleidingen.
Samen met Dr. Karl Adamek heeft zij “Luisterend – Helend Zingen” als Zelfgenezings- en innerlijke ontwikkelingsweg gecreëerd. (www.cantocanto.nlwww.karladamek.de )
Zij zetten zich in voor een nieuwe cultuur van zingen in het dagelijkse leven.

 

Untitled1

©detail schilderij “Straight to my heart” Klaas Bil

Carina Eckes, Praktijk voor Zelfgenezing
Tel: 0517 – 235649
E: treespirit@online.nl
W: www.cantocanto.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren