Massage Praktijk Richard Jansen

We gaan los! Massage Praktijk Richard Jansen nu ook bij Centrum Pacha Mama.
Mogelijk heb je hem op de open dag onlangs bij Centrum Pacha Mama al ontmoet of een behandeling van hem ondergaan.
In de nieuw ingerichte behandel-consultkamer van Centrum Pacha Mama kan er nu ook een afspraak gemaakt worden voor een behandeling door Richard Jansen.
Je kunt bij hem een afspraak maken voor o.a. Sport & Ontspanning, Dorntherapie, Shiatsu, Hotstone Massage, Medical Taping, Bandageren, Spatadermassage-Diabetesbenen

Bij Massage Praktijk Richard Jansen kun je terecht voor verschillende sport- en ontspanningsmassage en behandelingen m.b.t.: preventie sportblessures, pijnlijke rug/nek/schouders hoofdpijn, overbelasting, spataderen en diabetes, scheefstand in bekken en wervelkolom etc.

Sinds 1992 reeds verzorgt hij o.a. sportmassages, blessure preventie, medical taping, bandageren, spatadermassage-diabetesbenen, hotstone massage, Shiatsu en Dorntherapie.
Met veel plezier en passie voor het vak verlicht hij je klachten en niet zelden lukt het zijn cliënten middels massage, in combinatie met Shiatsu en Dorntherapie van hun klachten af te helpen. (Dorntherapie is een zachte vorm van mobilisatie die helpt bij heel veel klachten vanuit wervelkolom)

Op zijn facebookpagina (https://www.facebook.com/Richard.Jansen.Massagepraktijk/) deelt hij regelmatig interessante informatie over mogelijke behandelingen, oorzaken van veel voorkomende klachten, tips, oefeningen, ervaringen van cliënten etc.
Je kunt hem volgen door deze pagina te ‘liken’ (vind ik leuk-knop)

Behandeltijden Massage Praktijk Richard Jansen bij Centrum Pacha Mama op donderdagen vanaf 16.00u

Kosten Behandeling
€ 20 per half uur (normale behandeltijd)
Indien langere behandeltijd nodig zijn de kosten € 40 per uur

Heb jij lichamelijke klachten en wil je graag weten wat een massage of Dorn-therapie voor jou kan doen of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact met hem op.

Massage Praktijk Richard Jansen
M: 06-33720739