Opleiding Esseense Heling, Franky Pons

Graag willen we je attenderen op de bijzondere gelegenheid deel te nemen aan de opleiding Essenian Healing (Esseense Heling methode) die in samenwerking met Vutekaan School of Essenian Arts of Healing wordt aangeboden bij Centrum Pacha Mama door master Essenian Healing en Reiki als ook Mayakenner Franky Pons uit Yucatan, Mexico.
Een unieke opleiding en gelegenheid. Hieronder lees je waarom.

Opleiding Essenian Healing level 1 bij Centrum Pacha Mama in Lekkum, Friesland.
o.l.v. Franky Pons | Vutekaan School of Essenian Healing Arts
26 en 27 augustus 2017

Voor wie is deze cursus Esseense Heling level 1?
Een ieder die de drang heeft te willen helen en de energie van de stenen voelt of weet, is rijp om aan deze eerstegraads Essenian Healing workshops deel te nemen.
Voor Essenian Healing niveau 1 (Essenian Assistent Healer) is geen specifieke ervaring of diploma’s in energie-werk vereist.

Wat zijn Esseense Healingen?
De Essenen vormden een gnostische gemeenschap, waarin Jezus, Maria Magdalena, Maria en Jozef leefden. Zij kenden de oeroude healing-technieken waarbij stenen met stemtrillingen (¨toneren¨) en bewustzijnsenergie werden afgestemd om te kunnen helen.
Deze Essenian Healings zijn onlangs terug op Aarde geplaatst vanuit Moeder/Vader God en zijn toegewijd aan de healing van vele soorten fysieke, emotionele en psychische ongemakken of ziekten, binnen hun karmische mogelijkheden.
Het verband tussen wijsheid van de oude Maya en Essenen.
Zoals ook voorspeld door de Oude Maya, de hoog spirituele gemeenschap die een bijzondere kosmische overeenkomst hebben met de Essenen, zijn er vanaf 21-12-2012 grote energiestijgingen gaande op aarde die, als onderdeel van het Godsplan, al het leven naar een hogere trede van bewustzijn kan brengen. Energetische geneeskunsten zoals de Essenian Healings zijn onmisbaar om negativiteit in onszelf te helen en zo ons innerlijk te synchroniseren met de positieve veranderingen die gaande zijn.
Door mee te doen aan de Essenian Workshops niveau 1 leer de 3 eerstegraads healings toe te passen op je dierbaren en andere personen die heling zoeken.
Daarnaast leer je de bijbehorende kennis toe te passen, zoals over de kracht van de stenen, de kracht van liefde, de kracht van gedachten en het belang van goede Gidscommunicatie. Tevens zul je de Esseense methodes tot het reinigen en opladen van de stenen leren toepassen.

De drie eerstegraads Essenian Healings zijn:

 • Healing nr.1: WATER HEALING
  Bestaat uit het verhogen van geïoniseerd calcium in het
  lichaam. Hierdoor kunnen bot- en gewrichtspijnen verholpen
  worden.
 • Healing nr.2: MENTAL HEALING
  Met deze healing kunnen mentale moeilijkheden geheeld
  worden. Te denken valt aan stress, slaap problemen, etc.
 • Healing nr.3: ORGAN AND SOFT TISSUE PAIN HEALING
  Met deze heling kunnen allerlei soorten pijnen geheeld
  worden, maar vooral pijnen die voortkomen uit specifieke
  plaatsen van de organen en het weefsel, zoals het
  bindweefsel.

Over Essenian Master en Teacher Franky Pons
Opgeleid als Reiki Master en Essenian Master aan de Academy of the 13 Essenian Arts of Healing, is hij de eerste Initiated Essenian Master van onze tijd.
Hij is toegewijd aan velerlei spirituele activiteiten die te maken hebben met de energetische veranderingen sinds de transformatie van Moeder Aarde in 2012.
In de afgelopen jaren heeft hij workshops gegeven en healings gedaan in de VS, Spanje, Frankrijk, Nederland en Mexico.
Hij biedt aldaar spirituele reizen naar de heilige land van de Maya aan en in de directe omgeving van Maya Cultural Center Lol Be werkt hij aan een ecologisch hostal en healing center ontworpen naar de heilige kennis van de Oude Maya.
Hij heeft daar de eerste Pleiadische Helingsgroep van het Amerikaanse continent op mogen richten en heeft samengewerkt met spiritueel leider Hunbatz Men, met wie hij tevens lezingen op uiteenlopende plaatsen in Europa heeft gegeven, waaronder in Parijs.
Franky Pons is tijdelijk in Nederland en organiseert met behulp van coördinator Gonda Postma verscheidene workshops in Nederland en Duitsland.
Deze opleiding wordt in het Nederlands aangeboden

Franky zal ook aanwezig zijn op de Open Dag 1 juli as bij Centrum Pacha Mama!
zie nadere info over de open dag: http://spiritueelcentrumpachamama.nl/open-dag-2017/

Bij het succesvol voltooien van de workshop ontvang je een diploma en de titel van Essenian Assistant Healer (niveau 1) evenals een set van 17 stenen (waaronder Lapis Lazuli en Amesthist) die reeds zijn gereinigd en opgeladen door een Essenian Master

Wat: 2 daagse opleiding Esseense Heling nivo 1
Waar:
Centrum Pacha Mama, Lekkum, Friesland. (www.centrumpachamama.nl)
Wanneer: zaterdag 26 + zondag 27 augustus 2017
Tijd: Beide workshopdagen lopen van 10.00u. tot +/- 17.00u.
Kosten: € 190 euro, inclusief 17-delige stenen set.
Tijdens de workshops zorgen wij voor thee, water en voor een lekkere pan soep bij de lunch. Graag zelf een lunchpakket lunch meenemen.
Om een plek te reserveren geldt een aanbetaling van 50%.
Restbedrag te voldoen bij aanvang.

Overnachten:
Overnachting is bij Centrum Pacha Mama mogelijk tegen meerprijs.
(zie Overnachten bij Centrum Pacha Mama)
Warme maaltijden na de workshops zijn in dat geval op basis van potluck. (Iets te eten en te drinken meenemen voor een gezamenlijke maaltijd)

Info en Aanmelden
Voor nadere info en aanmelden voor deze opleiding vragen we je een bericht met naam en emailadres + voorkeur locatie en datum te sturen naar
E: essenianhealingsnl2017@gmail.com

Deelname voor slechts 6 personen

Aangezien er in deze intensives wordt gewerkt met groepen van max 6 deelnemers per weekend willen we geïnteresseerden aanraden zo snel mogelijk te reageren en aan te melden via E: esseensehealingsnl2017@gmail.com

Kijk voor info ook op http://vutekaantravel.com/ > Workshop Essenian Healings Level 1

PS: De workshop Essenian Healing level 1 wordt van 16-17 september eveneens aangeboden bij Nature Spirit in Nordhorn Duitsland. (Nordhorn ligt vlakbij Oldenzaal)

Vervolgcursus Essenian Healing
Je kunt desgewenst ook door gaan met vervolgcursus Essenian Healing niveau 2.
Deze opleidingen richten zich o.a. op onderwijzing van Spirituele Healers (Genezers c.q. Dokters) voor nu en vooral na 2022 als we volledig naar de 5de Dimensie zijn getransformeerd.
Essenian Healing niveau 2 (Essenian Healer) is vanwege energetische redenen voorbehouden aan Reiki 2 ingewijden. Uitzonderingen kunnen worden gechanneld.

Essenian Healing niveau 2
Tijdens deze tweedegraads workshop Essenian Healing gaan we verder in op de geleerde technieken die tijdens de eerste workshop (Essenian Healing niveau 1, assistant) zijn geleerd en zul je nieuwe informatie krijgen, zoals die over het Christus Chakra, waardoor je een compleet opgeleide Essenian Healer kunt worden. Je ontvangt een additionele set van 9 nieuwe stenen en een diploma. Je zult in staat zijn om de drie erg krachtige tweedegraads healings ten uitvoer te brengen.