5Rhythms® met live muziek


Dans de 5Rhythms® Waves met Live Music, met Atmo Lars Lundvall & Freek Kroon.

Weekendworkshop 29-30 september a.s bij Centrum Pacha Mama, Lekkum (bij Leeuwarden)  Flyer 5Rhythms LiveWavesKlankmassage en klanktherapie
Klankmassage & -therapie is een bewezen waardevol hulpmiddel bij behandeling van dementie, tinnitus, burn-out, coma en vele (chronische) fysieke/psychische klachten.
Bij klankmassage worden diverse klankschalen op en om het lichaam geplaatst en aangeslagen.
Op deze wijze wordt het lichaam tot in de kleinste cel ‘bijgestemd’, waardoor energieblokkades kunnen worden opgeheven en een zelfhelend proces start.
Daar ons lichaam voor 80% uit water bevat is de geleiding van geluidsgolven zeer krachtig en effectief. De diepe ontspanning brengt je terug naar je Bron, jouw unieke frequentie.
Lees meer…


Creatieve Therapie
Ik maak hierbij gebruik van intuïtief tekenen of schilderen en methodes uit de analytische tekentherapie. Creatieve therapie werkt vaak sneller en op een dieper nivo dan reguliere ‘praat-therapie’. Dat wat in het onderbewuste geen woorden heeft komt via het beeld naar buiten. Het werkt meditatief en aardend en is daarnaast ontspannend en fijn om te doen. Het gaat hier niet om techniek of het maken van een nieuwe Rembrandt of Michelangelo. Deze therapievorm kan  ook worden gecombineerd met klankmassage.
Het werkt door het speelse karakter goed bij kinderen.

Freek Kroon
Momenteel zit ik in de eindfase van de opleiding bij het Peter Hess Instituut (BRD).
Ik sta te springen om bij Centrum Pacha Mama mooie dingen te gaan doen.
Als professioneel slagwerker faciliteer ik o.a. klankmeditaties en de geplande 5Rhythm dansworkshops.