Vrouwelijk & Krachtig – introductie Art of Feminine Presence

Elke vrouw is prachtig en is het zo waard om gehoord en gezien te worden. Ze is het niet alleen waard maar het is ook vooral broodnodig. Zijzelf heeft het nodig om zich vervuld en gelukkig te voelen en om zich verder te kunnen ont-wikkelen. De wereld heeft het nodig om een betere wereld te worden.

Maar het kan zo moeilijk zijn om jouw boodschap over te brengen en jezelf; wie je echt bent en wat je verlangt te laten zien. Sommige vrouwen doen het wel maar ontkrachten het ook meteen weer door zich te excuseren. Andere vrouwen laten wel van zich horen maar doen het op een liefdeloze manier of overschreeuwen zichzelf. Vervelende ervaringen, oordelen en gedachten als ik ben niet goed genoeg of het niet waard zorgen ervoor dat het een hele klus kan zijn om in je kracht te staan en jezelf te laten zien en horen.

Toch is het mogelijk voor iedere vrouw om in haar kracht te komen. Het is mogelijk door je te verbinden met je innerlijke krachtcentrum en je vrouwelijke energie te activeren en te vergroten. Hierdoor ga je uit je hoofd,voel je je liefdevol en zeker. Bijkomend voordeel is ook nog dat je gaat stralen en gemakkelijk je grenzen aan kan geven.

Hoe je dit doet kan je leren in de workshops die zijn gebaseerd op Art of Feminine Presence. Deze methode heeft uit verschillende spirituele leringen zoals de tao, tantra, sacred feminine, energetische en fysieke oefeningen verzameld die je helpen in contact te zijn met je innerlijke kracht en je vrouwelijke energie te activeren. Het zijn oefeningen die je als vrouw gewoon dient te weten wil jij krachtig en vrouwelijk zijn.

Op vrouwendag 8 Maart is er een introductieworkshop “Vrouwelijk en Krachtig. Doe mee en ontdek wat jij nodig hebt om je krachtig, zeker en vrouwelijk te voelen. Je gaat de verschillen tussen vrouwelijke en mannelijke energie ervaren en ook wat het effect is wanneer je verbonden bent met je krachtcentrum. Deze workshop kan voor jou een kantelpunt zijn en je brengen wat je nodig hebt om in jouw kracht te stappen en echt gezien en gehoord te worden.

Geef jezelf en je vriendin een cadeau. Twee voor de prijs van één.

8 Maart van 19.30- 21.45 uur
in centrum Pacha Mama
kosten 35 euro

Ik zie je graag,

Ali Spiekhout – Authentiek Vrouw Zijn
www.authentiekvrouwzijn.nl
ali@authentiekvrouwzijn.nl
tel. 06-28664596