Yin-Yoga met klankhealing

Wekelijks op maandagen van 9.30-11.00 YIN-YOGA met Klankhealing bij Centrum Pacha Mama. Een andere manier om de week te beginnen: aandacht voor je lichaam en voor jezelf.
Deze workshops worden aangeboden door Yvonne Kiowa de Booij – Dolphin SunriseIn het najaar van 2017 zal Yvonne-Kiowa de Booij yin-yoga lessen geven bij Centrum Pacha Mama op de maandagmorgen.

Wat is Yin-Yoga?

Yinyoga is een zachtere vorm van yoga, die diep doorwerkt op de meridianen (energiebanen) en chakra’s (energiepunten) van het lichaam. Na een les voel je je weer opgeladen, maar ook ontspannen.De lessen eindigen met een langere ontspanning, waarbij een klankhealing wordt gegeven d.m.v. harpspel, indiaanse fluiten, klankschalen, of oceandrum. Op een diep niveau wordt je aangeraakt.

Over Yvonne-Kiowa de Booij – Dolphin Sunrise
Altijd wanneer ik kan bijdragen aan het scheppen van een veilige ruimte, waarin mensen helemaal zichzelf kunnen zijn en waarin healing en ontwikkeling kunnen ontstaan, voel ik mij op mijn plek.
Vele jaren heb ik met kinderen gewerkt, als leraar, coach en docent kinderyoga, waar ik heb geleerd hoe belangrijk het is aanwezig te zijn in het moment, met volledige aandacht en vanuit onvoorwaardelijke liefde.
Dolfijnen hebben mijn hart verder geopend op de Dolphin-Heart-School en door met hen te zwemmen in het wild. Zij blijven mij begeleiden in spirit als onuitputtelijke bron van liefde en vreugde.

Yoga en meer specifiek de yinyoga heeft mij een diepe verbinding met mijzelf gebracht, steeds weer terugkerend naar een natuurlijke staat van zijn.
Het werd mijn wens mensen in een stiltecentrum te ontvangen, zodat ook zij deze staat van zijn en heling kunnen ervaren.
Zo ben ik yogalessen gaan geven, ondersteund door klankhealing.

Als klein kind leerde ik fluit spelen, maar als volwassene vond ik in de indiaanse fluiten mijn zieleninstrument.
Daarbij kwam na enige jaren de keltische harp als instrument, voor mij een contact met de engelenwereld. Intuïtief bespeel ik dit instrument tijdens een yogales, of klank-healing sessie. Het is een helend en therapeutisch instrument, gelukkig een kleiner draagbaar formaat, waardoor ik overal kan spelen en er ook mee kan reizen. Een magisch instrument, wat je terug brengt naar jouw diepere zelf, daar waar jij een bent met je eigen bron.
Daarnaast brengt de oceandrum de verbinding met de zee en klankschalen hun eigen vibratie.

Alles is energie, alles is trilling. Een positieve trilling brengt heling, daar waar nodig. Zo speel ik in tijdens lessen en workshops op dat wat Is en daar waar ieder mens heel is. Ruimte bieden om onze oorspronkelijke kracht en talenten te (her)vinden, te helen en te ontdekken is mijn passie.

Door: Yvonne KIowa de Booij- Dolphin Sunrise
Start:
  25 september 2017
Data: 2/10, 9/10, 16,10, 23/10, 30/10, 6/11, 13/11
Tijd: maandagmorgen van 9.30 – 11.00 uur
Locatie: Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, Lekkum (bij Leewuarden)
Kosten: proefles 15,- (en vervolgens 120,- voor 8 lessen v.a. 26 sept.)
Opgave: per email info@dolphinsunrise.nl, of tel. na 6 sept. 06-25066049
Info:  www.dolphinsunrise.nl