Zicht op je Weg-Matthijs Anthonise

Matthijs Anthonisse van Zicht Op Je Weg begeleidt mensen bij persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en innerlijke groei.
Hij werkt o.a. met systemische opstellingen, biedt  thema workshops, spirituele therapie, helpt oudzeer verwerken en geeft persoonlijke consulten.

Heb je het idee dat je niet alles uit het leven haalt? Merk je dat jij jezelf tegen laat houden door angsten en onzekerheden, waardoor je niet de volgende stap kunt maken?
Lijkt het alsof je niet voor het geluk geboren bent en loopt het steeds mis op je werk, in de liefde of verkeer je telkens in financiële problemen?

Misschien loop je al een tijd lang rond met lichamelijke klachten zonder te weten waar ze vandaan komen en hoe je er vanaf kunt komen?

Tijdens een familieopstelling kunnen we kijken waarin jij blokkeert en ga je ervaren waar jouw angsten en onzekerheden vandaan komen.
Dankzij diepe inzichten en het ter plekke ervaren, verwerken en oplossen van blokkades kan de energie weer gaan stromen. Je zult met hernieuwt perspectief een andere weg in slaan, die leidt naar meer kracht, vrijheid en geluk.

Zelfgenezend Vermogen Activeren
met Opstellingen door Matthijs Anthonise en Dorn Therapie i.s.m. Massage Praktijk
Richard Jansen

Heb jij (chronische) lichamelijke of emotionele klachten? Kamp je met pijn, verdriet, slapeloosheid, of heb je andere kwalen en ongemakken waar je aan wilt werken?
Meld je dan aan voor deze workshop!

Tijdens deze workshop gaan we stapsgewijs aan de slag. In het eerste deel zul je als vraagsteller onder begeleiding van Matthijs Anthonise met behulp van opstellingen gaan onderzoeken waar jouw lichamelijke klachten/ thema’s vandaan komen en welke blokkades eraan te grondslag liggen. Vervolgens krijg je handreikingen om deze blokkades te voelen, te verwerken en los te laten, zodat de energie weer kan gaan stromen en heling mogelijk is.

In het tweede deel ga je onder begeleiding van gast trainer Richard Jansen starten met het herstel op fysiek vlak. Hij gaat als eerste aan de slag met beenlengte verschil te corrigeren. Hij zal daarna meer vertellen over het rechtzetten van je bekken en correctie van scheefstand van de wervelkolom. Het resultaat is dat je veel meer in balans komt te staan, waardoor klachten verder zullen afnemen of geheel verdwijnen.

Het doel van deze workshop is de activering en versterking van je zelfgenezend vermogen. Dit vermogen van het lichaam om zelf te genezen is met recht wonderbaarlijk te noemen. Vanzelfsprekende zaken zoals wondjes die vanzelf weer genezen en de vele andere lichaamsprocessen die allemaal tegelijk verlopen zonder bewuste inmenging van je eigen persoon zijn eigenschappen van dit zeer intelligente lichaamsproces. In deze workshop gaan we verstoringen en blokkades in dit systeem voelen en loslaten, zodat we met meer energie en betere gezondheid in het leven kunnen staan.

Locatie : Centrum Pacha Mama te Lekkum
Kosten: Vraagsteller 80 euro, Representant 25 euro
Aanmelden bij Matthijs Anthonise via E: info@zichtopjeweg.nl of bel 06-10814607.

Meer informatie:
Matthijs Anthonise op www.zichtopjeweg.nl
Richard Jansen: Massage Praktijk Richard Jansen: