Zomerweek Samen Werken – Samen Zijn

Een  ZOMERWEEK Samen Werken – Samen Zijn
bij Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, Lekkum
van 3-7 juli 2017

Zoveel te doen op ons centrum en graag bieden we jou een unieke kans om er even tussen uit te gaan en nog meer te doen en te ervaren op ons centrum!
De deuren gaan bij Cenrum Pacha Mama in Lekkum open voor: een midweek van Samen Zijn en Samen Werken.
Graag bieden we geïnteresseerden tijdens deze week ruimte en tijd voor bezinning, bezieling, uitwisseling en verbinden, voor creativiteit en (elkaar) verwenkuren. De intentie is om Samen te Zijn en Samen te Werken.
Werken aan je zelf, of misschien aan jouw dienst- of activiteit, samen klussen in en rondom het centrum, te genieten van elkaars gezelschap, samen eten bereiden, een week samenleven op dit centrum voor heling en bewustwording.

Lijkt je dat geen heerlijk idee voor een zomer(vakantie)week?
Mooi is als je een midweek kunt mee kunt-wilt draaien in het programma wat we met elkaar verder vorm kunnen geven.
Voor deelnemers-vrijwilligers die van 3-7 juli as ook mee (huis en tuin) klussen bieden we deze week kosteloos overnachting aan (eigen beddegoed en samen maaltijden verzorgen).

De workshops die we elkaar aanbieden zijn desgewenst op basis van donatie
zo denken we aan een creatieve dag of dagdeel met Mandala of Meditatief Schilderen met Nicolette Kromschee, een Zen-Meditatie of Mindfulnessavond met Eelco Smits (bij minimaal 10 deelnemers, 5 juli as), een helende- elkaar verwen of massage-uitwisseling met o.a. Richard Jansen Massage Praktijk.
Verder heeft Petra Schipper (Happyles) ook aangegeven graag iets te willen bijdragen deze week, evenals Sjoukje Maria Kramer (Engelenconsult).
Voor geïnteresseerden deel ik (Gonda) graag iets over Mayawijsheid op je levenspad en wie weet maak ik een mooie foto van je (ik ben o.a. communicatie, presentatie adviseur en spiegelreflectiecoach).
Zou fantastisch zijn als er mensen bij zijn die (ook) iets hebben met lekker-gezond koken voor groepen, yoga, Tai Chi etc
Er is plek voor ca 30 overnachters

Misschien kun en kom je ook deze week en wil je ook graag iets aanbieden?
Of wil je gewoon 1 of meerdaags deelnemen (Zomerweek Samen Zijn en Samen Werken)?
Laat dan svp horen via info@centrumpachamama.nl  ovv zomerweek juli

Ook is er deze week de mogelijkheid deel te nemen aan de workshops van Shamanic Teacher Robin Youngblood, (Path of The White Wolf, introduction to the Shaman’s Way, 2 juli, € 95 en Wheel of Co-Creation, 3 en 4 juli € 50 per avond) of de Cursus Mandala Schilderen met Nicolette Kromschee.