Nieuwsbrief Zomeractiviteiten

Lieve mensen, vakantiegangers en/of thuisblijvers,

Wat is er bij Centrum Pacha Mama al weer veel gebeurd sinds de vorige mailing en wat staat er intussen al weer in de steigers voor het komende seizoen! Vakantietijd?
Hoogste tijd voor een nieuwsbrief, met een terugblik en vooruitzicht van onze ontwikkelingen en activiteiten.

Nog even een terugblik naar onze fantastische Open Dag 1 juli j.l.
Maar liefst 24 workshopleiders gaven een presentatie van hun workshop, cursus of activiteit bij Centrum Pacha Mama. Verrassend was/is de kleurrijkheid en de diversiteit ervan.
Een breed aanbod van meditatie, creativiteit, tot massage, heling en inspiratie, van muziek en zingen tot een presentatie van aanstaande cursussen en opleidingen.
En niet te vergeten ook de supergoed verzorgde catering van de Armeense familie Gazarova.
We zijn intens dankbaar voor ieders inzet en aanwezigheid om hier een geweldige dag van te maken.

Ook een terugblik op de Zomerweek 'Samen Werken - Samen Zijn' waar een mooie groep mensen de handen uit de mouwen hebben gestoken en geholpen met huis- en tuinklussen en na gedane arbeid activiteiten uitwisselden, workshops volgden.
Een week in 'community' zijn en co-creëren. Een week samen werken en samen zijn.
Geweldig ook in combinatie met de Workshop 'Wheel of Co-Creation' van Shamanic teacher en Grootmoeder Robin Youngblood, die deze dagen ook bij ons in het centrum haar kennis en wijsheid kwam delen. Menig wiel (droom, ondernemingsplan) is hierdoor aangeslingerd.
Deze week was een pilot die in onze organisatie vast en zeker vervolg zal krijgen.

In deze zomerweken hebben we ook het plan opgevat onze healers, masseurs en therapeuten de gelegenheid te bieden een consult- c.q. behandelkamer bij ons te huren.
Onze intentie is toe te groeien naar een groep coaches en behandelaren die b.v. 1 dag per week hun praktijk bij ons willen houden. Onze consult-behandelkamer is gesitueerd op de benedenverdieping, vlak bij de centrale entree, zodat ook mensen die bv slecht ter been zijn makkelijk toegang hebben. De eerste behandelingen en consulten hebben er al plaats gevonden. Het is een fijne ruimte.
Ben je ook geïnteresseerd in deze mogelijkheid, neem dan even contact met ons op via E: info@centrumpachamama.nl.

Na alle prachtige activiteiten en initiatieven stond de telefoon roodgloeiend en stroomde onze mailbox vol met mensen die hun activiteiten, workshops  en cursussen voor het komende seizoen wilden boeken bij Centrum Pacha Mama. Welkom natuurlijk, want dat is waar we in ons centrum graag naar toe willen: een divers aanbod van activiteiten en begeleiding, gericht op bewustzijnsontwikkeling en heling.
Je vindt de geplande activiteiten inmiddels op de agenda van onze website.
Ook delen we de aankondiging van de verschillende activiteiten met regelmaat op onze facebook pagina "Spiritueel Centrum Pacha Mama'. Heb je die pagina al 'geliked'? Dan ontvang je onze aankondigingen ook daar. (zie hier de link https://www.facebook.com/centrumpachamama/)
Voor het aanbod meerdaagse cursussen in het komende kun je kijken op pagina: https://www.spiritueelcentrumpachamama.nl/cursussen/
Over activiteiten en groepen binnen ons centrum kun je informatie vinden op pagina: https://www.spiritueelcentrumpachamama.nl/activiteiten/

Je kunt je op de website ook aanmelden voor onze Nieuwsbrief en zo de berichten over ons aanbod en alle ontwikkelingen maandelijks in je mailbox ontvangen.

Onze Accommodatie
Voor wie nog nooit bij ons is geweest of gewerkt heeft brengen we ook graag onze accommodatie nog een keer onder de aandacht. Er zijn in Nederland niet zo heel veel groepsaccommodaties met overnachtingsmogelijkheden. Dus zet ons maar op de kaart!
Er zijn bij ons centrum vele mogelijkheden voor één- of meerdaagse groepsactiviteiten, workshops, trainingen, teambuilding, retraites, desgewenst met overnachting.
Ons centrum heeft meerdere grote workshop-, training-, meditatie of presentatieruimtes, een consult-behandelkamer en in totaal rond de 40 slaapplaatsen (1-, 2- of 3 persoons slaapkamers met ruim aantal douches en toiletten.
Ook hebben we een 5-persoons appartement te huur (Appartement IJsvogel)
Er is een heerlijke boomgaard waarin ook een zweethut.
Daarbij hebben een hele fijne ruime, bestrate en verlichte parkeerplaats hebben.

We heten een ieder graag van harte welkom!

Tot slot nog een persoonlijke noot vanuit de organisatie.
In een eerdere mailing is mijn regelmatige aanwezigheid bij het centrum al gemeld en werd me gevraagd mezelf even voor te stellen. Dat was er door alle drukte nog niet van gekomen.
Een aantal van jullie hebben me al ontmoet of wellicht aan de telefoon gehad, of via mij een mail ontvangen.
Met ingang van 1 augustus as ben ik (Gonda Postma) officieel in dienst en werken we met heel veel plezier samen aan de verdere ontwikkeling en organisatie van Centrum Pacha Mama.
Zo adviseer en help ik o.a. met mijn kennis, kunde en ervaring op gebied van communicatie, presentatie en netwerken het centrum en alle activiteiten nog beter op de kaart te krijgen.
Daarnaast ben ik actief in de organisatie en coördinatie van trainingen, workshops, ceremonies.
Ik werkte de afgelopen 7 jaar als zelfstandige (d'Raadgever) met diverse spiritueel ondernemers: trainers, coaches en shamanic teachers. 
Het verheugt mij best wel te kunnen zeggen dat we ook diverse mensen uit mijn eigen nationale en internationale netwerk van harte bereid heb gevonden om bij Centrum Pacha Mama hun kennis en wijsheid te komen delen.
Mijn eigen ervaring ligt overigens ook op het gebied van training en coaching.
Ik was o.a. consulent arbeidstoeleiding en activering, jeugdwelzijnswerker en trainer/coach (o.a. mbv de Tzolkin/Mayawijsheid).
Een fijne en inssirerende samenwerking voelt het nu al.
Gaandeweg hopen we met elkaar ook een 'academy'-poot te kunnen ontwikkelen binnen Centrum Pacha Mama. Een mooie co-creatie en samenwerking van Pacha Mama en Earth Mother Academy & Experience, waarbinnen t.z.t. diverse trainers, teachers en coaches kunnen participeren en waar anderen in een emotioneel veilige omgeving kunnen werken aan hun bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke en/of loopbaanontwikkeling.
Tot zover eerst?

Hieronder verder een overzicht van de komende activiteiten deze zomer en in het nieuwe seizoen.

een zomerse groet,

Claasje, Sarah en Gonda

---

Deze zomer kijken we uit naar...

 

Maandag 24 juli 19.30- 22.00
Lezing: Leef & Groei! De rol van het universum in ons leven
Het Universum communiceert met ons. Dat doet ze op een prachtige manier!
Het heeft graag dat we het beste uit onszelf halen en daarmee het beste van het leven maken. Om dat voor elkaar te krijgen zoeken gidsen constant contact om ons te helpen.
In de lezing van Marcel Dullaart legt hij uit dat we allemaal geboren worden met een levensopdracht. De ziel, het diepste zijn in ons, heeft ons lichaam nodig om in situaties te komen die ons groeimomenten bieden, ter voorbereiding op de vervulling van die levensopdracht.
Verder licht Marcel toe hoe gidsen ons begeleiden op ons levenspad door informatie en inzichten te geven waardoor we het beste in onszelf naar boven kunnen halen.

Door:  Marcel Dullaart
Wanneer: Maandag 24 juli, 19.30-22.00 u
Waar: Centrum Pacha Mama, Lekkum
Kosten:  € 20,00 pp, bij twee of méér tegelijk aangemelde deelnemers € 15,00 pp
Aanmelden: marloes@leefengroei.nl

---

Zomerweek Boost your Life
Een week waarin je kunt intekenen voor diverse workshops en activiteiten om jouw ontwikkeling o.l.v. ervaren trainers en coaches op alle gebieden een boost te te geven

30 juli 2017, 13-17u: Zelfgenezend Vermogen Activeren
o.l.v.  Matthijs Anthonise – Zicht op je Weg  i.s.m. Massage Praktijk Richard Jansen

Heb jij (chronische) lichamelijke of emotionele klachten? Kamp je met pijn, verdriet, slapeloosheid, of heb je andere kwalen en ongemakken waar je aan wilt werken?
Tijdens deze workshop gaan we stapsgewijs aan de slag. In het eerste deel zul je als vraagsteller onder begeleiding van Matthijs Anthonise met behulp van opstellingen gaan onderzoeken waar jouw lichamelijke klachten/ thema’s vandaan komen en welke blokkades eraan te grondslag liggen. Vervolgens krijg je handreikingen om deze blokkades te voelen, te verwerken en los te laten, zodat de energie weer kan gaan stromen en heling mogelijk is.

In het tweede deel ga je onder begeleiding van gast trainer Richard Jansen starten met het herstel op fysiek vlak. Hij gaat als eerste aan de slag met beenlengte verschil te corrigeren. Hij zal daarna meer vertellen over het rechtzetten van je bekken en correctie van scheefstand van de wervelkolom. Het resultaat is dat je veel meer in balans komt te staan, waardoor klachten verder zullen afnemen of geheel verdwijnen.

Het doel van deze workshop is de activering en versterking van je zelfgenezend vermogen.
Kosten: Vraagsteller 80 euro, Representant 25 euro
Aanmelden: bij Matthijs Anthonise via E: info@zichtopjeweg.nl of bel 06-10814607.


31 juli- 2 augustus: 9.30-13.30u: Boost Your Summer Boost Your Life
een intensieve, transformerende coachings-3daagse
o.l.v. Daniëlle Spenner | Kernkracht Academie

• Wil je “de oude jij” achter je laten?

• Ben je het zat om gevangen te zitten in jezelf?

• Wil jij jezelf weer volledig terug vinden?

• Ben jij klaar voor een deep dive naar jouw diepste kern?

Zit je “gevangen” in jezelf, in waarheden over jezelf waar je zelf in bent gaan geloven?
Negatieve overtuigingen die jij je zo eigen hebt gemaakt dat onzekerheden en angst de kop op blijven steken.  Je hebt niet altijd een makkelijk leven gehad, pijnlijke lessen kruisten jouw pad. Je doet alles om anderen te plezieren maar luistert niet goed naar jezelf.
Je hebt het gevoel jezelf een stukje kwijt te zijn en dat is juist wat je terug wilt…
Jezelf! Je wilt je leven een boost geven, leven vanuit jouw hart, jouw eigen keuzes maken en jouw eigen pad

Kosten: 
€ 297,- (incl btw)

Zie voor info en aanmelden: http://kernkracht-academie.nl/boost-your-summer-boost-your-life/
E: info@kernkracht-spiegelcoach.nl
M: 06- 11730857


31 juli 2017, 10-16u: Stilte wandeling & Je Eigen Krachtsteen Maken

o.l.v. Sjoukje Maria Kramer

Een dag om heerlijk uit je hoofd te geraken en al je zintuigen te ervaren.
We gaan ons deze dag  verbinden met de stilte achter de stilte.
Een dag stilte is niet een dag zonder geluid, maar je juist afstemmen op die onnoembare kracht die achter de stilte ligt. Het eeuwige besef van bewustzijn, door te verblijven in het Nu.
De bron waaruit alles ontstaat en alles in terugkeert. Een vredige plek van  ZIJN.
We nemen de tijd nemen om dit te ontdekken en te ervaren.
Vervolgens kies je een speksteen, die jou aanspreekt. Als je je verbindt met deze steen, zal jouw krachtwoord zich tonen. Dat kan  een woord of symbool  zijn wat jou kracht geeft in je leven, of  iets dat zich  in jou wil versterken.
Vertrouw erop dat dit zich als vanzelf  toont, daar komt geen denken aan te pas.
Laat je intuïtie het werk doen. Deze workshop is ook geschikt voor teambuilding.
Bij mooi weer werken we zoveel mogelijk buiten.

Kosten:
€ 95,-- incl. steen en gebruik van materiaal
Aanmelden via E: sjoukjemaria54@gmail.com.
M: 06-15954254

Graag je eigen lunchpakketje meenemen, voor een soepje, koffie en thee wordt gezorgd.


31 juli 2017, 16.00-17.30u: Individuele Systemische Sessie met Honden

o.l.v. Danielle Spenner- Kernkracht Academie-spiegelcoach

Coachen met honden als co-coach is een hele pure en mooie vorm van coaching. Honden reageren vanuit hun natuurlijk instinct op je intenties, je lichaamstaal en zonder te oordelen spiegelen ze wat er aan energie is. Wat jij zal zien in de “spiegel” die je voorgehouden wordt ben je zelf, gewoon zoals je bent… op een hele veilige, respectvolle manier maar soms ook heel confronterend.
In deze individuele sessie gaan we systemisch aan het werk. Je brengt je eigen vraag of leerdoel in. Samen met de honden (jouw eigen hond is ook meer dan welkom) gaan we kijken welke inzichten er ontstaan, waar ruimte komt en welke bewegingen er zich voordoen. Wat de honden jou te vertellen hebben en hoe jij hier in de praktijk mee verder kan.

Aanmelden: kun je HIER
E: info@kernkracht-spiegelcoach.nl
M: 06- 11730857

1 augustus 2017, 10-16u:  Workshop Leef & Groei, Communiceren met je Gidsen
o.l.v. Marcel Dullaart

“Het leven leven zoals dit voor je bedoeld is, met gebruik van jouw gidsen”
In deze praktische en interactieve workshop

• staat jouw levenspad centraal in combinatie met hoe je contact kunt maken met jouw gidsen zodat je ze regelmatig kunt inroepen voor hulp

• krijg je uitleg over de bedoeling van situaties waarin jij je bevindt of hebt meegemaakt

• kom je te weten hoe je fysiek, mentaal en spiritueel gezond kunt blijven

• wordt duidelijk hoe belangrijk een zuivere intentie is om in harmonie te kunnen leven en bijdraagt aan een betere wereld

• wordt jou duidelijk dat je een lichtwerker bent of wordt die als rol heeft anderen te laten schijnen

• zie je verbanden tussen spiritualiteit en werk en hoe je werksituaties kantelen zodat de organisatie/het team méér in balans te komt (met haar omgeving)

• begrijp je de bedoeling van ziekte als kans tot groei en dat fysieke beperkingen geen belemmering zijn voor spirituele groei

• vertel ik je hoe je in verbinding met de ander elkaars groei kunt bevorderen

• maak je kennis met de healingmethode die ik toepas in mijn praktijk

In deze workshop kun je luisteren en informatie meenemen; alles is geschikt voor jou op dat moment. We gaan ook praktisch aan de gang om je zoveel mogelijk (met elkaar) te laten ervaren. Daarom is jouw praktijk(vraag of –situatie) minstens zo belangrijk om van te leren dus nodig ik je uit om deze vragen mee te nemen.
Je bent van harte welkom!

Kosten: € 144,00 pp, bij twee of méér tegelijk aangemelde deelnemers € 117,00 pp
Aanmelden: marloes@leefengroei.nl
Info: Workshop 01-08-2017, Pacha Mama Lekkum


2 augustus 2017, 13-16 u: Workshop Essence Energy - Hyun Ki

o.l.v. Young Il Yoo

Middels de Hyun Ki methode leer je jezelf beter te uiten en jezelf krachtiger neer te zetten. Je krijgt meer inzicht in jezelf doordat je eerder gebeurtenissen en gedragingen van jezelf en je omgeving (h)erkent. Zo kunt je verschillende patronen herkennen als het gaat om persoonlijke gedragingen, familie, relaties ver af of dichtbij, maar ook patronen als het gaat om werk, levensovertuigingen en toekomstvisie.
Dit biedt inzicht in vastgelopen patronen en hierdoor verbanden inziet in het groter geheel. Door het verkregen inzicht ontstaat er ruimte en krijg je meer energie. Het proces zet zelfhelend vermogen in werking. Oplossingen dienen zich makkelijker aan omdat je er meer voor openstaat.

De zoektocht naar jezelf is al gestart. Vindt jezelf terug door middel van deze workshop op energetisch niveau

In de workshop Essence Energie maak je bewust contact met jouw essentie energie. Wanneer je hier bewust contact mee maakt, kun je door middel van een simpele kleine oefening de energie in en om jou heen steeds beter waarnemen. De workshop is geënt op de basisprincipes van het Hyun Ki systeem. De opzet van de opleiding Hyun Ki leer jij jezelf beter kennen en ga je beter leren herkennen hoe en waarom jij je voelt in bepaalde situaties.
De opleiding Hyun Ki is uitermate geschikt als teambuilder, praktijkhouder maar ook als individu wanneer je op zoek bent naar een bewuster leven.

Je leert onder andere jezelf anders neer te zetten (in je kracht te staan) waardoor er meer stroming ontstaat in jouw leven en je niet of minder last meer hebt van invloeden van buitenaf.
Geef je dus op voor deze boeiende workshop en ga de uitdaging met jezelf aan!

Kosten: € 47,50 per persoon.
Korting: Bij opgave van tenminste 2 personen geldt er een korting van € 10,- per persoon.
Aanmelden per email: info@youngilyoo.nl
Meer Info: www.youngilyoo.nl
T: +31  (0)6 123 78 116


4 augustus 9.00-12.30: Familieopstellingen met Honden
o.l.v. Daniele Spenner- Kernkracht Academie

Al vanaf onze geboorte maken we als kind/mens deel uit van systemen zoals ons gezin, familie, vrienden, school, en werk. Al deze systemen hebben hun eigen “regels en wetten”, soms heel duidelijk maar veelal ook minder zichtbaar. Deze systemen hebben invloed op ons! Onze ouders, grootouders en de voorgaande generaties hebben een doorslaggevende invloed op hoe wij ons leven nu leven en ervaren. Bewust of onbewust zijn we loyaal aan ons familie systeem en houden we patronen in stand die er niet meer toe doen en die soms ook helemaal niet goed voor ons zijn.
Een familieopstelling is een prachtige en krachtige methode om het systeem in kaart te brengen en helpt je door de inzichten deze te gaan doorbreken. Een familieopstelling maakt zicht- en voelbaar wat er in jouw systeem speelt. Verborgen dynamieken, knel- en pijnpunten worden helder. De opstelling geeft je nieuwe inzichten over jezelf, je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je familiesysteem.
Kosten: € 170
Aanmelden kan HIER
E: info@kernkracht-spiegelcoach.nl
M: 06-11730857

---

26-27 augustus 2017: 2 daagse Opleiding Esseense Heling methode, niveau 1
dagelijks van 10-17 u

o.l.v. Franky Pons-Vutekaan School of Essenian Arts of Healing

Graag willen we je attenderen op de bijzondere gelegenheid deel te nemen aan de opleiding Essenian Healing (Esseense Heling methode) die in samenwerking met Vutekaan School of Essenian Arts of Healing wordt aangeboden bij Centrum Pacha Mama door master Essenian Healing en Reiki als ook Mayakenner Franky Pons uit Yucatan, Mexico.

Wat zijn Esseense Healingen?
De Essenen vormden een gnostische gemeenschap, waarin Jezus, Maria Magdalena, Maria en Jozef leefden. Zij kenden de oeroude healing-technieken waarbij stenen met stemtrillingen (¨toneren¨) en bewustzijnsenergie werden afgestemd om te kunnen helen.
Deze Essenian Healings zijn onlangs terug op Aarde geplaatst vanuit Moeder/Vader God en zijn toegewijd aan de healing van vele soorten fysieke, emotionele en psychische ongemakken of ziekten, binnen hun karmische mogelijkheden.
Zoals ook voorspeld door de Oude Maya, de hoog spirituele gemeenschap die een bijzondere kosmische overeenkomst hebben met de Essenen, zijn er vanaf 21-12-2012 grote energiestijgingen gaande op aarde die, als onderdeel van het Godsplan, al het leven naar een hogere trede van bewustzijn kan brengen. Energetische geneeskunsten zoals de Essenian Healings zijn onmisbaar om negativiteit in onszelf te helen en zo ons innerlijk te synchroniseren met de positieve veranderingen die gaande zijn.
Door mee te doen aan de Essenian Workshops niveau 1 leer de 3 eerstegraads healings toe te passen op je dierbaren en andere personen die heling zoeken.

De drie eerstegraads Essenian Healings bij niveau 1 zijn:

• Healing nr.1: WATER HEALING
Bestaat uit het verhogen van geïoniseerd calcium in het
lichaam. Hierdoor kunnen bot- en gewrichtspijnen verholpen
worden.

• Healing nr.2: MENTAL HEALING
Met deze healing kunnen mentale moeilijkheden geheeld
worden. Te denken valt aan stress, slaap problemen, etc.

• Healing nr.3: ORGAN AND SOFT TISSUE PAIN HEALING
Met deze heling kunnen allerlei soorten pijnen geheeld
worden, maar vooral pijnen die voortkomen uit specifieke
plaatsen van de organen en het weefsel, zoals het
bindweefsel. Lees meer...

Kosten: € 190 euro, inclusief 17-delige stenen set
Om een plek te reserveren geldt een aanbetaling van 50%.
Restbedrag te voldoen bij aanvang.

Info en Aanmelden
Stuur een bericht met naam en emailadres te sturen naar:
E: essenianhealingsnl2017@gmail.com

Overnachten:
Overnachting is bij Centrum Pacha Mama mogelijk tegen meerprijs.
(zie Overnachten bij Centrum Pacha Mama)

Maaltijden:
Tijdens de workshops zorgen wij voor thee, water en voor een lekkere pan soep bij de lunch. Graag zelf een lunchpakket meenemen.
Eventuele warme maaltijden zijn op basis van potluck.
(Iets te eten en te drinken meenemen voor een gezamenlijke maaltijd)

---

En tot Slot


Een terugblik op een zeer geslaagde Open Dag en de Zomerweek Samen Werken- Samen Zijn ....

Op de Open Dag kon je o.a. kennismaken met:
Eelco Smits (Zenmeditatie en Mindfulness | Carina Eckes (Weg vd Stem, Luisterend en Helend Zingen) | Ali Spiekhout (Heel je Adem) | Cora Nagtegaal Staal (Klankhealing, Zhineng, Systemisch Werk) | Sjoukje Maria Kramer (Engelenconsult) | Yvonne de Booij (over Healingweekend met Yinyoga, Klankhealing, Opstelling en Zweethut volgens Native American Traditions) |  Janke Haga & Annemarijne Hoekstra (Klankreizen) | Robin Youngblood (Shamanic Teachings over oa Zweethut) | Margriet Wolf & Sheba Mercera (Heilige Pijp) | Franky Pons (over opleiding Esseense Heling) | Joke Falter en Pieke Ridderbos (aankondiging komst Aymara Medicijnvrouw Sylvia Calisaya uit Peru) | Karin van Eis (Mindfulness met kinderen) | Nicolette Kromschee (Mandala en Meditatief Schilderen) | Helga Moulen ( Natuurlijk Medicijnkastje) | Claasje Kos (Inca Sjamanisme en Sjamanisme Friesland ) | Belinda Scholten (Groepshealing) | Matthijs Anthonisse (Familieopstellingen) | Annemiek van Grinsven & Bregitta Hoeve (Bath Spirituele Healing) | Celesta Braaksma (Narcisme en Tweelingzielen) | Anita Dulos (Voel je lichaam en Hartcoherentie), Richard Jansen (Dorntherapie en diverse massages) | Janine Moes (Laat Bomen Zingen | Gonda Postma (adviseur/trainer communicatie, presentatie en netwerken, coördinatie van trainingen en activiteiten bij Pacha Mama, trainer/coach persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en ondernemerschap)

Een uitgebreide BESCHRIJVING VAN PRESENTATIES & WORKSHOPS van onze medewerkers op de Open Dag vind je HIER

Je kunt je op de website ook aanmelden voor onze Nieuwsbrief en zo de berichten over ons aanbod en alle ontwikkelingen gewoon in je mailbox ontvangen.

---


van 3-7 juli 2017 organiseerden we de zomerweek: Samen Werken - Samen Zijn

Zoveel te doen (klussen) op ons centrum en graag wilden we mensen een unieke kans bieden om er even tussen uit te gaan en nog meer te doen en te ervaren bij ons.
We zetten de deuren bij Centrum Pacha Mama open voor: een midweek van Samen Zijn en Samen Werken, met tijdens deze week ruimte en tijd voor bezinning, bezieling, uitwisseling en verbinden, voor creativiteit en (elkaar) verwenkuren.
De intentie was om Samen te Zijn en Samen te Werken. Dus ook samen klussen.
Werken aan je zelf, of misschien aan jouw dienst- of activiteit, samen klussen in en rondom het centrum, te genieten van elkaars gezelschap, samen eten bereiden, een week samenleven op dit centrum voor heling en bewustwording.
Een midweek meedraaien in een programma wat we met elkaar verder vorm gaven

---